• CCV erkend
  • Landelijk opererend
  • Professionele opleidingen

Nederlands instituut voor verkeersveiligheid

Dankzij trainingen helpt het NIV u op weg

Het congres van de NVVK (Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde) is een tweejaarlijks terugkomend congres voor alle veiligheidskundigen in Nederland. Wij hebben op deze beurs een aantal workshops geven en waren aanwezig met een stand op de informatiemarkt.
Aan het eind van de beurs werd de Andrew Hale-beurs uitgereikt aan de beste spreker van dit congres. Groot was onze blijdschap toen we hoorden dat Carsten van Weelden, directeur van het NIV, deze prijs heeft gewonnen! Hij heeft op interactieve wijze de workshop in de vorm van een lezing verzorgd. Verkeersveiligheid staat bovenaan het lijstje van de veiligheidskundige in Nederland. Wij zijn blij dat deze prijs bijdraagt aan het vergroten van de verkeersveiligheid in ons land.

De Andrew Hale-beurs is een hommage aan het erelid van de NVVK, Andrew Hale. Andrew is emeritus hoogleraar veiligheidskunde aan de TU Delft. Het doel van de Andrew Hale-beurs is het vergroten en verspreiden van de vakkennis van veiligheid door het ontwikkelen en organiseren van een workshop in het kader van na- en bijscholing voor veiligheidskundigen. Deze workshop is een spin-off van een presentatie op het NVVK-congres. De beurs vertegenwoordigt een maximale waarde van € 5.000,- voor het uitvoeren van een praktische workshop en wordt iedere twee jaar toegekend aan één van de sprekers op het congres.

« Terug naar het overzicht