Het NIV beschikt naast eigen verkeersveiligheidcentra tevens over een mobiele trainingsbaan. Op deze mobiele trainingsbaan worden diverse praktijkgerichte oefeningen uitgevoerd. De mobiele trainingsbaan is al vele malen met succes ingezet voor veiligheidsdagen op bedrijfs- of gemeentelocaties en als publiekstrekker tijdens diverse evenementen.

Wilt u op uw eigen locatie een sliptraining laten verzorgen of heeft u een evenement dan kunnen wij onze mobiele slipbaan leveren met deskundige en gecertificeerde docenten. Wij zien er op toe dat de mobiele slipbaan op een veilige en verantwoorde manier wordt gebruikt.

Indien nodig komt een adviseur vooraf aan de uitvoeringsdatum de locatie beoordelen om een perfecte uitvoering te kunnen garanderen.

Locatie

  • Voor de juiste plaatsing van de mobiele slipbaan is een harde ondergrond vereist zoals asfalt, klinkers of beton en dient deze schoon te zijn en vrij van zand. De benodigde ruimte is afhankelijk van de lengte van de baan.
  • Bij een Mobiele baanlengte van 20 x 4 meter bedraagt dit ± 100-20 meter
  • Bij een Mobiele baanlengte van 26 x 4 meter bedraagt dit ± 120-20 meter
  • Verder is de baan voorzien van een sproei installatie die is voorzien 100 meter slang voor de toevoer van het water. Er dient een normale waterkraan binnen een afstand van 100 meter aanwezig te zijn.

Duur

De Mobiele trainingsbaan inclusief docent is per dag te reserveren, aanvang in overleg.

Bijzonderheden

Wanneer de mobiele trainingsbaan wordt ingezet tijdens een veiligheidsdag bedraagt de groepsgrootte 12—15 personen.

Voorwaarden

Het tarief wat voor u is vastgesteld is inclusief docent en exclusief BTW. Onze Algemene Voorwaarden zijn op alle overeenkomsten van toepassing.