Trainingen middels E-learning is een niet meer weg te denken trainingsmethodiek in deze economie. Maatwerkpakketten die speciaal voor organisaties worden opgesteld met hun eisen en wensen erin verwerkt.
Het Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid werkt voor wat betreft e-learning nauw samen met VTO-Partners. Het VTO e-learning pakket is ontwikkeld op basis van ervaring in elk deelgebied van het vak. Het zusterbedrijf VekaBest ontwikkelt en produceert meer dan 40 jaar gespecialiseerde leermiddelen voor verkeer en vervoer.

De inzet van e-learning kan leiden tot een meer effectieve en goedkopere manier om mensen bewust te maken van o.a. verkeersveiligheid, MVO en daaraan vast Het Nieuwe Rijden. Zij hebben toegang tot de trainingsmogelijkheden waar en wanneer ze maar willen, thuis of onderweg. E-learning doet een fors beroep op de werkdiscipline van de cursist. Met andere woorden, het vraagt een hoge inzet en een goede motivatie. Ook behoort een cursist te beschikken over ICT-vaardigheden. Dit betekent dat hij in ieder geval goed overweg moet kunnen met het internet.

Deze e-learningmodule is beschikbaar in twee pakketten:

  • Basispakket: in het basis theoriepakket zit alles voor wat betreft verkeersveiligheid, brandstofreductie, schadepreventie en co2 uitstoot. Het programma duurt ongeveer 2:30 uur.
  • Maatwerk: wanneer u specifieke wensen heeft voor wat u de berijders wilt meegeven, kunnen wij hier een maat

Trainingsaanbod

Deze e-learningmodule’s zijn beschikbaar als vervanger voor het theoriegedeelte van de reguliere trainingen:

  • Het Nieuwe Rijden (MVO)
  • Schadepreventie
  • Verkeersveiligheid (o.a. alcohol en drugs in het verkeer, nieuwe wet en regelgeving verkeerswetten)
  • Communicatieve en sociale vaardigheden

Voor informatie van bovengenoemd aanbod kunt u de productprofielen van deze trainingen raadplegen.
Vraag naar ons actuele aanbod of de mogelijkheden tot maatwerkpakketten.