Heeft u er wel eens bij stilgestaan hoe u zou handelen als u met uw auto over de kop zou slaan? Dit is vanzelfsprekend niet het eerste waar u aan denkt als u gaat autorijden. Toch is het verstandig om goed voorbereid op pad te gaan, zodat u weet wat u het beste kunt doen en vooral niét moet doen.

De ongevalsimulator is ontwikkeld om mensen een ongevalssituatie te laten ervaren. Het is uniek dat dit kan op een veilige manier. De docent leert de inzittenden wat zij moeten doen om los te komen. Dat zijn een paar gouden tips die de deelnemers meteen in de praktijk brengen. Uiteindelijk kruipen zij – en dat is een mooi gezicht voor het publiek – door het raampje uit de auto.

Avontuurlijk, vermakelijk, leerzaam, bewustwording, hulpeloosheid, veiligheid en een unieke PR stunt. Wij hebben de effecten reeds ervaren en delen dit succes graag met iedereen. Daarom is de ongeval simulator ook inzetbaar op elke opening, jubileum, open huis, braderie, feest of cursus. De absolute aandachtstrekker en smaakmaker van uw event, waarbij naamsbekendheid en langdurige herinneringen aan uw event gegarandeerd zijn.

Daarnaast wordt de ongevalsimulator ook ingezet tijdens onze reguliere verkeersveiligheidtrainingen en projecten.

Voorwaarden

Het tarief wat voor u is vastgesteld is inclusief docent en exclusief BTW. Onze Algemene Voorwaarden zijn op alle overeenkomsten van toepassing.

Duur

De ongevalsimulator inclusief docent is per dag te reserveren, aanvang in overleg.

Locatie

De ongevalsimulator wordt ingezet op een door u aan te geven locatie. De minimale beschikbare ruimte moet zijn: 5 x 3 meter en voorzien zijn van netstroom (binnen 25 meter).