Samenwerkende partners zijn belangrijk voor een organisatie. Zo ook voor het NIV. Partners die een toegevoegde waarde hebben op het trainingsaanbod of een versterking/toevoeging kunnen zijn op onze trainingen. De partners van het NIV zijn specifiek uitgekozen op hun kwaliteit, aanbod en toegevoegde waarde.

SelectiePunt

SelectiePunt is specialist in Strategische Personeelsplanning. Wij helpen organisaties en kandidaten met het realiseren van de juiste balans tussen vast en flex. Het integrale dienstenpakket bestaat uit werven, selecteren, ZZP bemiddelen, uitzenden, detacheren en payrollen. Strategische Personeelsplanning van SelectiePunt laat zich prima samenvatten in een voor werknemers, werkgevers of zzp’er aantrekkelijke definitie: De juiste mens op de juiste plaats in iedere werkvorm.

Drivers Academy
Uitgangspunt van “Selectpunt Drivers Academy” is het verhogen van de value chain (toegevoegde waarde in de waardeketen) voor de bedrijven waar Selectpunt voor werkt. In dit geval voornamelijk, HelloFresh.
De toegevoegde waarde zit hem in:
– Selectpunt zorgt voor de verkeersveiligheid voor zijn chauffeurs en medeweggebruikers
– Selectpunt heeft oog voor en werkt aan “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)”
– Selectpunt heeft daardoor oog voor het milieu en werkt aan brandstof en CO2 vermindering
– Selectpunt zorgt voor een uitstekende aflevering van de betreffende diensten
– Selectpunt zorgt voor een optimale klantvriendelijkheid aan huis met dito uitstraling

 

Worktrans Group

Worktrans Uitzendbureau is specialist op het gebied van flexibele personeelsinvulling in transport en logistiek. Vanuit 6 vestigingen in Nederland werkt Worktrans met transportondernemers samen om goede chauffeurs te leveren. Met onze kennis en ervaring van de praktijk, onze bereikbaarheid (24/7) en een aanbod van diverse diensten, helpen we ondernemers aan goede chauffeurs en chauffeurs aan werk. Wij zijn onder andere SNA gecertificeerd, NEN gecertificeerd en aangesloten bij de NBBU.

Workbus Uitzendbureau is specialist in het uitzenden van gemotiveerde chauffeurs in personenvervoer. De kracht van Workbus ligt bij haar intercedenten en planners. Zij komen allemaal uit deze branche en voelen de wensen van opdrachtgevers én uitzendkrachten feilloos aan.

Wij –Worktrans/Workbus en het Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid-, bieden de uitzendkrachten de unieke mogelijkheid om maandelijks te sparen voor het behalen van uw Code – 95.

evofenedex

evofenedex is een ondernemersvereniging die de logistieke belangen behartigt van 20.000 producenten en handelaren. Onze leden doen de opslag en vervoer van hun producten zelf of besteden dit uit. Met elkaar zijn zij verantwoordelijk voor meer dan 70% van alle goederen-stromen in, van en naar Nederland.

evofenedex is ook marktleider op het gebied van intern transport opleidingen. Behalve opleidingen op vmbo- en mbo-niveau is er de evofenedex-Hogeschool met studieprogramma’s op (post)hbo-niveau voor ambitieuze logistieke medewerkers en leidinggevenden. Doordat onze docenten uit de praktijk komen, zijn zij in staat om hun praktische kennis te koppelen aan de theoretische lesstof.

Door de samenwerking met de evofenedex heeft het NIV een nog groter aanbod in opleidingen. Opleidingen die gelden voor de verplichte nascholing (code 95), maar ook op MBO en HBO niveau. Hierdoor zijn wij nog meer in staat de wensen en behoefte van onze klant in te vullen.

RaNed

Het Nederlands Instituut Verkeersveiligheid (N.I.V.) in Barneveld en RaNed Verkeersbegeleidingen in Hillegom zijn per 1 mei 2014 een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Op basis van deze samenwerking zullen beide gerenommeerde verkeersinstituten vanuit ieders unieke vorm van dienstverlening elkaars dienstenpakket gaan aanvullen. Door de bundeling van ‘krachten’ en diensten zal een nog breder dienstenpakket kunnen worden aangeboden, waarbij gebruik wordt gemaakt van elkaars faciliteiten. Dit is mogelijk doordat beide organisaties landelijk werken. Door de samenwerking kan er op het gebied van verkeersveiligheid preventief worden gewerkt wat de mogelijkheid biedt van het verlagen van de kosten waardoor de dienstverlening vanuit NIV en RaNed nog toegankelijker wordt. Ook vanuit het oogpunt van ‘secundaire preventie’ biedt de samenwerking meer perspectieven. De problemen, ontstaan door schade als gevolg van de betrokkenheid bij een (verkeers)ongeval, kunnen door middel van pragmatische interventies in ieder geval worden beperkt dan wel en in veel gevallen zelfs worden voorkomen. Hierdoor kan ziekteverzuim worden teruggedrongen, wat zowel voor werkgevers als werknemers veel voordeel biedt. Zowel N.I.V. als RaNed leveren maatwerk en staan hun relaties graag met raad en daad bij.

NIVOO

NIVOO Verkeer is al 30 jaar actief op de Nederlandse markt en is een onderdeel van NIVOO Opleidingen. NIVOO Verkeer richt zich met name op cursussen op de gebieden verkeer en wegbeheer. Tijdens deze cursussen maakt NIVOO Verkeer gebruik van praktijkgerichte docenten waarvoor het verkeer geen enkel geheim meer kent. Enerzijds is kennis, vaardigheid en liefde voor het vak van belang. Anderzijds moet ook het overdragen van kennis en vaardigheden één van de sterke punten van de docent zijn. Vaardig zijn is belangrijk, maar vaardigheid kunnen overdragen is op z’n minst net zo van belang. Daarnaast wordt het lesmateriaal wat gebruikt wordt tijdens de cursussen vervaardigd in eigen uitgeverij dus altijd up to date.
De cursussen waarin NIVOO Verkeer u en uw personeel kan voorzien van scholing zijn:

  • Cursus Verkeersregelaar
  • Opfriscursus Verkeersregelaar
  • Cursus Veilig werken aan de weg
  • Cursus Bebording, bebakening en markering
  • Cursus Verkeerswetgeving voor de wegbeheerder.
  • Cursus Incidentmanagement
  • Cursus Omgaan met Agressie

VTO

VTO transportopleidingen is samen met haar zusterbedrijf VekaBest al 50 jaar actief op de Nederlandse markt voor leermiddelen voor mobiliteit, vervoer en logistiek. In veel van de deelmarkten waarin we opereren zijn we marktleider en onderscheiden we ons door kwalitatief hoogwaardige, actuele en relevante producten.

Onze B2B producten bereiken de markt via ‘A-merk’ opleidingsinstituten in heel Nederland die bewust kiezen voor kwaliteit en professionaliteit. Juist door de combinatie van een hoogwaardige opleiding en professionele leermiddelen zijn eindgebruikers verzekerd van uitstekende cursussen die actueel zijn en uitstekend aansluiten bij hun behoefte.

Voor de nascholing Code 95 introduceerde VTO als eerste in Nederland het e-learningprincipe. Sinds 2009 hebben grote aantallen chauffeurs al kennisgemaakt met deze prettige en efficiënte manier van nascholen. Ook in de toekomst blijven we investeren in actuele e-learningmodules voor deze terugkerende studieverplichting.