Waarom NIV-Opleidingen?

Het Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid (NIV) is sinds 1999 een erkend opleidingsinstituut. Jaarlijks profiteren zo’n 10.000 cursisten van de kennis van het NIV. Elke opleiding is voor ons maatwerk, al het maatwerk wordt ontwikkeld en verzorgd door experts. Experts die de uitdaging zien u te herkennen in de opleiding. U kiest voor het NIV als u gaat voor een servicegerichte en betrouwbare opleider die ontzorgt.

De NIV trainingen zijn ontwikkeld op basis van een professionele opleidingsmethode. Daarbij staat de mens centraal. Onze filosofie is niet die van de betweter. Wij staan naast de cursist en gaan samen met u op weg om te ontdekken waar er winst is te boeken op het gebied van veiligheid en milieu in het verkeer. Tijdens de trainingen gaat het niet direct over goed of fout maar het gaat ons om de vraag: Hoe doet u het en waarom doet u het zo? Wij laten u uw verhaal vertellen. En van daaruit werken wij verder.

NIV biedt opleidingen aan in verschillende vormen:

  • Via open inschrijving. In de opleidingscentra, op tal van plaatsen in Nederland.

Overdag of ’s avonds

  • combinatie van online leren en klassikaal onderwijs op bedrijfslocatie
  • Volledig afgestemd op de specifieke bedrijfsomstandigheden en typische functie-eisen.
Locaties

Naast de trainingen die het NIV verzorgt bij u op locatie, biedt het NIV ook trainingen aan in Barneveld, Meppel, Hellevoetsluis, Etten-Leur en Weert.

Online leren

Een aantal trainingen kunt u ook deels online volgen. Komt het u of uw medewerker niet uit om naar de trainingslocatie te komen? Dan volgt u de les deels via internet. Heeft u interesse in deze vorm van trainen? Neem dan contact op met onze binnendienst op 0342 424 357. Of kijk op www.niv.nu/elearning

Aanmelden

Aanmelden kan direct via onze website www.niv.nl Op de site vindt u een totaaloverzicht met alle NIV-trainingen, voorzien van aanmeldingsformulier.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van NIV.
Zij zijn bereikbaar tijdens kantooruren op 0342 424 357 en per mail via info@niv.nl.

Bekijk alle opleidingen